Hvordan bruker jeg varslinger i TVGuiden

Med TVGudein kan du enkelt sette varslinger som minner deg på programmer som går i fremtiden. Dersom det er en serie, kan du som regel velge mellom å sette varsling for en episode, eller om du vil varsles hver uke.

Vi går gjennom begge typene nedenfor.

Hvordan sette en enkelt varsling

1. Velg et program frem i tid som du ønsker å bli varslet om:

2. Trykk på programmet for å komme til detaljer om programmet

3. Inne på siden med detaljer om programmet, trykk på ikonet for varsling (bjellen)

4. Bjellen skal bli blå for å vise at du vil få en varsling før programmet starer. Standard varslingstid er 10 minutter før, men dette kan du endre på under "Innstillinger" når du måtte ønske.

5. For å få oversikt over varslingene dine, velg "Varslinger" fra hovedmenyen.

6. Oversikt over alle varslinger under "Varslinger"

7. To For å fjerne en varsling, bare trykk på den og hold i 2 sekunder.

8. En dialogboks dukker opp der du kan velge "Fjern varsling" for å slette varselet.

Hvordan sette serie-varslinger (ukentlig repetisjon)

1. Dersom en serie har mulighet for å bruke serie-varlinger vil du se det når du forsøker å sette en varling. En dialogboks vil spørre om du vil sette varsling for en episide eller om den skal gjentas ukentlig.

du kan slette serie-varslinger på samme måte som andre varslinger, se punkt 7-8 over.