Hvordan bruker jeg "Sport" siden på iPhone?

TVGuiden har flere "Temasider", eller skjermer, som viser en bestemt type innhold. Det er to måter du kan få tilgang til denne siden:

1. Bruk utvidet meny til å hente frem siden

2. Rediger menyen slik at de sidene du bruker mest ligger lett tilgjengelig på hovedmenyen.

1. Bruk utvidet meny

På en hvilken som helst side, trykk på "... " nederst til høyre - og velg deretter den siden du vil se på i listen (den utvidede menyen) som kommer frem.

2. Rediger menyen så den viser det du ønsker

På en hvilken som helst side, trykk på "..." som over. Klikk deretter på "Rediger" oppe til høyre. På siden som vises kan du dra de ikonene du bruker mest ned på hovedmenyen. Trekker du ned sport som vist på bildet, vil "Serier" bli liggende i Utvidet meny.