Jeg får ikke skrudd på varslinger i appen selv om jeg har tillatt det under instillinger

Vi har fått beskjed noen ganger om at brukere ikke får aktivert varslinger selv om det skal være aktivert under innstillinger. Dette skjer typisk etter at man først har nektet appen å sende varslinger under installasjonen, og så forsøker å aktivere dem i ettertid.

Vi har ikke enda klart å gjenskape problemet på våre telefoner, og klarer dermed heller ikke å fikse det. Dersom du opplever dette, send veldig gjerne beskjed til oss via support@meetv.me eller via kommentarfeltet under.

Den eneste løsning vi har på dette problemet per i dag, er dessverre å reinstallere appen - og tillate varslinger når du blir spurt om det.