Hvordan legger jeg til (eller fjerner) en kanal i TVGuiden for Android?

1. Åpne menyen ved å trykke på meny-ikonet oppe til venstre

2. Trykk på "Velg kanaler"

3. I søkeboksen, skriv starten på kanalen du ser etter (eller vil fjerne)

4. Til høyre på skjermen kan du aktivere eller deaktivere kanaler ved å huke av i avkrysning-boksen.

5. Trykk på ´lagre´ikonet øverst til høyre på skjermen for å lagre din redigerte kanal-liste.

6. Du kan også endre rekkefølgen på kanalene under ´SORTER`fanen. De sist aktiverte kanalene vil som regel legge seg nederst.

7. Trykk på ikonet til høyre på skjermen og dra kanalene dit du ønsker dem i rekkefølgen.