Hvordan legger jeg til (eller fjerner) en kanal i TVGuiden for iPad?

For å legge til en kanal i TVGuiden, følg stegene under:

1. På kanaloversikten, trykk på "Rediger" ikonet nederst mot venstre - du skal da få opp en alfabetisk liste over kanaler.

2. Søk opp eller scroll til kanalen du ønsker å legge til eller ta vekk og trykk på den. Kanalen vil få ett blått "check" ikon til høyre for å vise at den er aktivert.

3. Om du ønsker å fjerne en kanal, gjør du motsatt. Trykk på kanalen slik at det blå ikonet blir fjernet.

4. Gå tilbake til kanaloversikten ved å trykke øverst til høyre.

5. Eller gå til Sortering, om du ønsker å endre rekkefølgen på kanalene

6. Den nye kanalen du la til ligger antagelig nederst i listen. Scroll ned for å finne den. Og dra den til ønsket posisjon ved å trykke på "Hamburgerikonet" til høyre og dra den opp.

7. Klikk "Done" når du er ferdig.

NB:

Dersom du trykker på "Kanalpakker" øverst til høyre, finner du igjen dine kanaloppsett under "My chanels 1, 2 og 3". Appen lagrer inntil 3 varianter av dine foretrukne utvalg og sortering. Du kan og endre navn på dine lister ved å trykke på en av dem og dra mot venstre.