Velg riktig land for TVGuiden på Android

TVGuiden gjetter hvilket land du vil ha programmer for når den blir installert. Dette kan selvsagt bli feil, eller det kan hende du er på reise og vil se lokal TVGuide.

Dersom landet du er i ikke matcher kanalutvalget, er det mulig du ser "No broadcast" eller "Ingen sending" på mange kanaler. Dette kan som regel fikses ved å sette riktig land.

På Android gjør du dette ved å velge "Instillinger" fra menyen, "Land" og velg fra listen.