Hvordan legger jeg til en kanal i TVGuiden?

For å legge til  en kanal:

1. Trykk på "+" tegnet oppe til vestre på "Nå" skjermen

2. Bla deg nedover listen til du finner kanalen du ønsker deg. Listen er stort sett alfabetisk (men ikke alltid), så se litt rundt der den burde være om du ikke ser den med en gang.

3. Aktiver kanalen ved å trykke på den, sjekk at den er "avsjekket" (4) etter at du trykker

5. Gå tilbake til "Nå" skjermen og sjekk at kanalen er aktiv. Nye kanaler vil normalt legge seg nederst i listen. Du kan flytte den opp til ønsket posisjon ved å klikke "Rediger" oppe til høyre.

Om du ikke finner kanalen du ønsker deg, kan du be oss om å få tak i den. Vi lover ingenting, men hører gjerne hva du savner. Og spør du ikke, skjer det ingenting ;)

Submit a request